Tack till alla!

12 aug, 2012 i Nyheter | 1 kommentar »

Hej allihopa!

Vår allra första Trail Day-tävling (hittills) är avklarad! Det var en jättetrevlig tävlingsdag, med fint väder, massor med fina och duktiga ekipage samt en stor skara duktiga funktionärer som såg till att tävlingen kunde genomföras. Tävlingsdagen pågick mellan kl. 9–>21! En stor eloge till alla de tappra som spenderade hela sin lördag på Stadsberga!

Vi, familjerna Carlsund och Bergqvist vill tacka: alla våra flitiga funktionärer, fantastiska domaren, domarsekreteraren och sekretariatet, alla våra generösa sponsorer, den tappra skaran publik som letade sig till tävlingen samt alla otroligt duktiga ekipage som var med och tävlade! Utan er alla hade det inte blivit någon tävling att prata om!

Vi har redan börjat fundera på banor och annat till nästa år, men kanske ska man satsa på en tvådagarstävling nästa år? ”Trail Days”, låter det som ett bra koncept? 

OBS! Som alla säkert såg, hade vi två fotografer tillgängliga under tävlingsdagen. Vi tänkte lägga upp en del av dessa bilder på vår hemsida. Om det är någon som inte vill ha sin bild publicerad, får ni gärna kontakta oss på vår mail som står under kontaktsidan.

 

 

Ett svar till “Tack till alla!”

  1. Pernilla Andersson skriver:

    Tusen tack själva!! Ni är alltid helt underbara! Klart ni ska satsa på ”Trail Days” nästa år, det bara MÅSTE bli återkommande! Mvh Pernilla, Gangsters ”mormor” 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.